2015. december 10., csütörtök

Haladok...

Nem szándékozom eltűnni ám, csupán erős ihlet és időhiánnyal küzdök. A diétám tartom rendesen, minden a terv szerint halad. 

Egyébként a 6 hét alatt elmondhatom hogy szépen beállt a rendszer. Teljesen rutinsan érzem mér hogy mit és mennyit szabad. Például az elmúlt 2 napban nem volt lehetőségem számolni és írogatni de lelkem rajta, nem haladtam meg az 1400Kcal-t az fix.  

A 6 hetes státusz: -12,5kg, +47,5kg "to go"

Rettegek a Karácsonytól. Agyon tervezem hogy mit süssek-főzzek, hogy mindenkinek jó legyen. Vendégjárás is lesz nálunk, 2 napon is... És ha még a kísértésnek ügyesen ellenállok a 3 nap alatt, na utána jön az igazi próbatétel mert elutazunk Erdélybe 1 hétre. Kb érkezésünk előtt "vágódik" a disznó (ahogy arra mondják...), ott aztán nincsen szénhidrát csökkentett cipó vagy zsírszegény joghurt, hahaha! Ja, és walkenergie edzőterem sincs. Soroljam...? Hát, az egy hét étrendje még kidolgozás alatt van fejben, az edzést tervem szerint síeléssel fogjuk helyettesíteni. Én mindent meg fogok tenni annyi biztos, de hogy nehéz hetek várnak réám utána, arra már most készülök lelkileg. :)

Addig is, ígérem hozok még receptet is!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése